Reclame

Peter Pan's Flight

Vlieg mee met Peter en Wendy naar Nooitgedachtland

Vlieg onder een sterrenhemel in een magisch galjoen boven Londen voordat je in Nooitgedachtland aankomt waar zeemeerminnen, indianen en piraten op je wachten. 

Openingsuren08:30 - 19:00
Huidige wachttijd
Disney Premier AccessNee
TypeDark ride
Openingsdatum12 april 1992
LocatieFantasyland

Informatie

Vlieg hoog in de lucht bij maanlicht met Peter Pan. Klim aan boord van een kleurrijk galjoen en vertrek, met behulp van wat elfenstof en fijne gedachten, op een hoogvliegend avontuur langs veel van de onvergetelijke settings en scènes uit Disney's beroemde animatiefilm Peter Pan.

Terug naar Neverland

Reis naar de kamer van de kinderen van de familie Van Dalen en zie de eerste ontmoeting tussen Wendy, Michiel, John en Peter Pan. Vlieg door de nacht over Londen waar beroemde plekken als de Big Ben en Tower Bridge zich aftekenen tegen een achtergrond van schitterende lichtjes. Daal vervolgens af naar Neverland, land van piraten en sprankelende watervallen.

Bekijk er Neverland Mermaid Lagoon en vaar langs Skull Rock. Duik Pirate's Cove in waar een enorm piratenschip ligt en zie hoe Peter Pan in een spannend zwaardgevecht met kapitein Haak verwikkeld is. Uiteindelijk keer je terug naar Londen en laat je de verslagen kapitein Haak ver achter je.

CategorieFamilieavontuur
TypeDark ride
Duur3 min
Capaciteit5 gasten per voertuig, 16 voertuigen
LocatieFantasyland
Disney Premier AccessNeen
Disney Single RiderNeen
Disney PhotoPassNeen
Gemiddelde wachttijd
  • Zeer lang
Geschikt voor
  • Kinderen 3 - 7 jaar
  • Kinderen 8 - 12 jaar
  • Jongvolwassenen
  • Volwassenen
  • Senioren
Je verblijf in Disneyland Paris
Toegangstickets
Bekijk welke tickets beschikbaar zijn.

Foto's

Video's

Tips

  • De attractie is zeer populair en heeft daarom een van de grootste wachtrijen. Probeer daarom de attractie tijdens de Extra Magische Tijd te doen of neem een FASTPASS.

  • Als je een FASTPASS wilt, neem deze dan zo vroeg mogelijk. Omdat de attractie zeer populair is, zijn deze tickets zeer vlug uitverkocht.

Opmerkingen

  • Overstap vereist. Je moet vergezeld zijn van iemand om je te assisteren in een voertuig dat van de grond hangt. Bij een evacuatie moet u van een lader naar beneden kunnen klimmen.

Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.