Reclame

Le Rendez-Vous Gourmand

Geniet van gezelligheid, wijn en lekker eten.
Van 3 juni 2023 kan je genieten van sfeer, gezelligheid, wijn en lekker eten in het Walt Disney Studios Park. Op La Place de Rémy staan diverse food trucks uit verschillende landen met hun eigen specialiteiten.

Het Walt Disney Studios Park is de place to be voor een heus food truck festival. Bij de verschillende food trucks kan je de specialiteiten van verschillende landen proeven, waaronder ook België. Welk land heeft jouw voorkeur?

Sfeer en gezelligheid

Op La Place de Rémy in het Walt Disney Studios Park loop je door de straatjes van Parijs met aan weerskanten leuke food trucks met het lekkerste eten en drinken uit verschillende regio's en landen.

Bij lekker eten hoort natuurlijk ook muziek. Onder andere The Ratatouille Band en The Kitchen Sink Band spelen Jazz en Blues muziek om de sfeer er helemaal in te brengen.

Tijdens het festival kan je food trucks vinden die elk de specialiteiten van een bepaald land of regio aanbieden. Zo kan je de specialiteiten proeven van de Provence, Savoie, Antillen, Bretagne, Spanje, Italië en België. Keuze uit totaal 12 verschillende kraampjes.

Ook dit jaar is er ook gedacht aan de vegetariërs en vegans! Voor elk wat wils dus.

Merchandising

Speciaal voor deze editie heeft Disneyland Parijs nieuwe merchandising ontwikkeld. Zo is er een kookschort beschikbaar van het festival en een exclusieve pin. Geen fan van zelf te koken? Dan zijn er nog leuke tassen voor zowel koffie als thee en grote mokken. Verder is er nog een kaasstolp, een bierglas, een cocktailglas en een wijnglas beschikbaar met diverse prints van Le Rendez-Vous Gourmand.

De exclusieve merchandising is te verkrijgen bij 'Chez Marianna' nabij de attractie Ratatouille, maar ook tussen de food trucks zal een winkeltje opgezet worden.

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.