Reclame

10 collectables die in 2019 verschijnen

Welke is jouw favoriet?
4 minuten om te lezen
Disneyland Parijs brengt in 2019 enkele collectable items uit die slechts in beperkte oplage of tijdelijk te verkrijgen zijn in de parken. Van boeken tot beeldjes.. welke is jouw favoriet?

1. Starspeeder 1000

De Starspeeder 1000 uit Star Wars is sinds eind december 2018 te verkrijgen in het Disneyland Park. Het beeldje is 30 cm hoog en heeft licht- en geluidseffecten. De basis van het beeldje is geïnspireerd op de ingang naar Star Tours: The Adventure Continues. Het beeldje is verkrijgen in de souvenirwinkel aan de attractie.

Prijs: € 149

2. Pirates of the Caribbean boek

Vorig jaar werd er een boek uitgebracht voor de grote renovatie van Pirates of the Caribbean. Deze werd verzonden aan enkele fansites. De reacties waren echter zo positief dat Disneyland Parijs heeft besloten het uit te brengen in de parken vanaf februari 2019. Het boek, Pirates of the Caribbean – A treasure of an attraction, telt 96 pagina’s en is geschreven in het Frans en Engels. 

In het boek wordt de geschiedenis en specifieke kenmerken van de Franse versie van de attractie beschreven, door middel van talloze archiefdocumenten, getuigenissen, foto’s en unieke verhalen.

Prijs: € 19.99


3. Phantom Manor boek

Net zoals het boek over Pirates of the Caribbean, zal er een boek over de attractie Phantom Manor worden uitgebracht op het moment dat de attractie heropend wordt. In het boek zal er aandacht besteed worden aan het nieuwe verhaal en de vele geheimen die het spookhuis met zich meebrengt.

Prijs: € 19.99

4. Disneyland Park Fun Map

In 2019 brengt Disneyland Parijs opnieuw een fun map uit met een geüpdate map van Disneyland Parijs. De poster is 1 meter groot en volledig ingekleurd.

Prijs: € 7.99

5. Phantom Manor poster

Deze poster van Phantom Manor is gedrukt op een houten plaat en zal verkocht worden wanneer de attractie wordt heropend.


Prijs: € 69.99

6. Mickey Toon Studio beeldje

Het Mickey Toon Studio beeldje is ontworpen in de vorm van tovenaar Mickey uit Fantasia en is 50 cm hoog. Verkrijgbaar vanaf voorjaar 2019.

Prijs: € 219

7. Tower of Terror beeldje

Deze miniatuur van de Tower of Terror wordt verkocht in een mooie glazen box en bevat elk detail van de geliefde attractie, behalve één. Het is nog volledig 'intact'. Volgens het verhaal zou het hotel beschadigt zijn in 1939 en deze versie werd ook in Disneyland Parijs gebouwd. Het idee achter dit beeldje is dat het een souvenir is die ook in het hotel verkocht zou zijn toen het nog open was.

Prijs: € 129

8. Tinkerbell Sneeuwbol

De sneeuwbol met Tinkerbell beeld de een iconische scene uit van de animatiefilm Peter Pan, waarin ze op de spiegel in de slaapkamer van Wendy belandt. De foto kan gepersonaliseerd worden met een eigen foto. De bol is 27 cm hoog en is verkrijgbaar vanaf febrauri 2019.


Prijs: € 129

9. Disneyland Park houten modellen

Deze houten modellen, geïnspireerd op de transportvoertuigen van Disneyland Parijs, zijn in elkaar te zetten zonder het gebruik van lijm. Verkrijgbaar vanaf februari 2019 zijn de locomotief van de Disneyland Railroad, een tram van Main Street U.S.A. en de koets van Doornroosje.


Prijs: € 89.99 (trein) / € 69.99 (tram) / € 69.99 (bus)

10. Rémy beeldje

Dit beeldje is een replica van Rémy die je kan vinden op de fontein voor de attractie. Het is 25 cm hoog en gemaakt uit hars en koper.


Prijs: € 49.99

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.