Reclame

19 dingen die je kan verwachten in Disneyland Parijs in 2019

Speel mee met het interactieve spel!
6 minuten om te lezen
Disneyland Parijs heeft een online spel uitgebracht waarin je 19 dingen kan vinden die je in 2019 mag verwachten in Disneyland Parijs. Kan jij ze allemaal vinden?

Tijdens het spel, genaamd Disneyland Paris Vault, krijg je een de opslagruimte van Disney te zien. De bedoeling van het spel is dat je 19 items vindt. Achter elk gevonden item zit een evenement, gebeurtenis of seizoen verstopt.

Speel het spel op http://vault.disneylandparis.com/. Wil je liever niet zoeken? Bekijk de 19 dingen die je mag verwachten onder de foto.

 1. Disneyland Paris Cup LNB
  Van 15 t.e.m. 17 februari 2019 kan je in de Disney Events Arena terecht voor de 7e editie van Disneyland Paris Cup LNB. Hier ontmoet je de beste Franse basketbalspelers.

 2. Legends of the Force
  Van 12 januari t.e.m. 17 maart 2019 kan je in het Walt Disney Studios Park genieten van het seizoen Legends of the Force waarin je de kans hebt om je favoriete Marvel-helden te ontmoeten zoals Chewbacca en Darth Vader. Meer informatie hier.

 3. Marvel Seizoen van Superhelden
  De Marvel Superhelden komen terug in het Walt Disney Studios Park van 23 maart tot 16 juni 2019, met de steun van nieuwe superhelden om het heelal te redden, zoals Groot. En om de release van haar film te vieren, zal Captain Marvel voor de eerste keer landen in Disneyland Parijs. Meer informatie hier.

 4. Rendez-Vous Gourmand
  Disneyland Paris trakteert je opnieuw op verschillende smaken met de 3e editie van "Rendez-Vous Gourmand" in het Walt Disney Studios Park. Tijdens "Rendez-Vous Gourmand" kunnen proeven van specialiteiten uit de mooiste Franse regio's en de omringende landen.

 5. The Lion King & Jungle Festival
  Disneyland Paris laat zijn gasten met plezier brullen met een ongeëvenaard uitzinnig festival. The Lion King & Jungle Festival is een uitnodiging voor een feestelijke, kleurrijke en exotische reis van 30 juni tot 22 september 2019 om een meeslepende ervaring in een luxueuze natuur te beleven! Simba, Timon, Pumbaa, Baloo en hun vrienden wachten op de gasten om te trillen op het ritme van de drums!

 6. Magical Pride
  Feest ter ere van de diversiteit tijdens Magical Pride, een duizelingwekkend feest in Disneyland Parijs op 1 juni 2019, vanaf 20.00 uur. tot 02.00 uur. Kleed je als een droom, voel je fantastisch en ervaar het Walt Disney Studios Park als nooit tevoren - luid, trots en levendig met alle kleuren van de regenboog.

 7. Disney's Halloween Festival
  Maak je klaar voor het volgende Disney's Halloween Festival in oktober 2019! Geniet van talrijke animaties, shows, entertainment en parades in de aangeklede straten van Disneyland Park! Disneyland Parijs is momenteel bezig met het plannen van alle verrassingen die het extra speciaal maken - details worden binnenkort bekendgemaakt..

 8. Electroland
  Na 2 succesvolle edities komt Electroland terug in 2019 van 5 juli t.e.m. 7 juli 2019 in het Walt Disney Studios Park. Meer informatie hier.

 9. Disney's Prinsessen en Piraten festival
  Het festival van prinsessen en piraten komt terug van 19 januari t.e.m. 17 maart 2019. Gezien hun populariteit bij onze gasten in 2018, zullen de Pirates and Princesses terugkomen om zichzelf uit te dagen en samen pakkende choreografieën voorstellen waaraan jong en oud zullen worden uitgenodigd om elke dag deel te nemen tijdens het seizoen.

 10. Where magic gets real
  Disnyland Paris heeft een prachtige nieuwe commercial gemaakt waarin een babyeendje verliefd wordt op Donald Duck. Bekijk het hier.

 11. Disney Loves Jazz
  Geniet op 15 juni 2019 van een leuke avond vol jazzstijlen en ritmes die door meerdere artiesten in het park worden uitgevoerd en neem deel aan het Jazz Loves Disney-concert met internationaal gerenommeerde artiesten. Je ogen en je oren zullen het niet geloven! Swing op het ritme van jazzmuziek doorheen Walt Disney Studios Park van gypsy tot elektro-jazzbands en ontmoet uniek jazzachtige Disney-personages. En dat is nog niet alles ... de meeste attracties zijn gewoon geopend! Meer informatie hier.

 12. Uitbreiding van het Walt Disney Studios Park
  De komende jaren zal het Walt Disney Studios Park enorm worden uitgebreid met drie nieuwe themagebieden gewijd aan Marvel, Frozen en Star Wars, evenals verschillende nieuwe attracties, shows en restaurants. Dit uitbreidingsplan is een van de meest ambitieuze ontwikkelingen in de geschiedenis van Disneyland Parijs sinds het in 1992 werd geopend.

 13. Transformatie van Disney's Hotel New York
  Wanneer het in 2020 heropend wordt, roept Disney's Hotel New York - The Art of Marvel de moderne verfijning op van de stad van de Marvel Superhelden. De renovatie van Disney's Hotel New York zal gebaseerd zijn op een omgeving geïnspireerd door de weelderige, moderne gebouwen van Manhattan!

 14. New Year's Eve Party
  Op 31 december 2019 schittert het Disneyland Park met unieke verrassingen voor het nieuwe jaar ... Bereid je voor op een geweldig feest! Vier een jaar vol emotie en start het jaar 2020 in het hart van de magie.

 15. Disney Nature Resort
  Verbind je weer met de magie van de natuur, ontspan je en herontdek je avontuurlijke kant in Disney Nature Resort, kortbij Disneyland Parijs.

 16. Heropening Phantom Manor
  De geschiedenis van Phantom Manor is altijd doordrenkt van mysteries, maar de meeste van hen zullen eindelijk onthuld worden wanneer het spookhuis heropent in het voorjaar van 2019 ... en niet alleen onthuld: de mysteries zullen ook voor uw ogen worden opgelost dankzij enkele nieuwe illusies. Ben je klaar om deze legendarische attractie opnieuw te ontdekken in Disneyland Parijs?

 17. Verantwoordelijkheid
  Wist je dat Disneyland Parijs halverwege 2019 stopt met het gebruik van rietjes en plastic roerstaafjes voor eenmalig gebruik in beide parken, Disney Village en de hotels? Zo wilt Disneyland Parijs bijdragen aan een wereld met minder plastiek.

 18. Disneyland Paris Run Weekend
  Van 19 t.e.m. 22 september 2019 organiseert Disneyland Parijs het vierde Disneyland Paris Run Weekend. Op de agenda: evenementen voor hardlopers van alle leeftijden. Er is een evenement voor iedereen: RunDisney kinderraces, Disneyland Parijs 5km, Disneyland Parijs 10km of halve marathon Disneyland Parijs - Val d'Europe! Disneyland Paris Run-weekend is een onvergetelijke ervaring met een unieke ambiance!

 19. Disney's Enchanted Christmas
  Aan het einde van 2019 betovert de magie van Kerstmis Disneyland® Parijs. Op de agenda: betoverende shows, een majestueuze kerstboom en magische verlichting!

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.