Reclame

3 vernieuwde shows tijdens start Marvel Season of Super Heroes

Ben jij ook fan van Marvel?
2 minuten om te lezen
Het Marvel Season of Super Heroes is van start gegaan in het Walt Disney Studios Park. Fans van Marvel kunnen weer genieten van talrijk shows, entertainment, snacks, merchandising en natuurlijk ontmoetingen met hun Marvel-helden. In 2019 zijn er enkele vernieuwingen.

Marvel: Super Heroes United

Zo is de show 'Marvel: Super Heroes United' in het Studio Theater (voormalig CinéMagique) aangepast met een nieuwe openingsscène waarin de Marvel-helden in een geanimeerde vorm te zien zijn, een nieuwe choreografie voor de gevechten met een eigen moment voor elke superheld, meer drones en een nieuwe 'Mind Stone Intensifier' boven het publiek. Vorig jaar kampte de show nog met talrijke technische problemen.

Tijdens de show nemen The Avengers het op tegen niemand minder dan Thanos in een show vol technische snufjes waaronder indoor vuurwerk, drones en een 180 graden LED-scherm.

Stark Expo: Make Way for a Better Tomorrow!

Tony Stark nodigt je uit op Production Courtyard om je de laatste nieuwe versie van zijn revolutionaire uitvinding voor te stellen – een ‘Arc Reactor’ die groene energie opwekt. Maar pas op… Loki en Skull Rock gooien maar al te graag roet in het eten. 

Thor’s angstaanjagende halfbroer zal proberen om van deze gebeurtenis gebruik te maken om de macht te grijpen. Laat ons hopen dat Black Widow, Captain Marvel en Spider-Man in de buurt zijn om hem tegen te houden…

Nieuw dit jaar is het toevoegen van Captain Marvel aan de show die een spectaculaire entree maakt, nieuwe muziek en de meeste superhelden spreken dit jaar live in plaats van een vooraf opgenomen bandje. De show duurt dit jaar ook twee keer zo lang.

Guardians of the Galaxy Awesome Dance-off

Zoals de naam al doet vermoeden, krijg je de kans om een dance-off aan te gaan met de Guardians of the Galaxy! Muziek is een belangrijk onderdeel van het karakter van Peter Quill, beter bekend onder de naam Star-Lord. Zijn avonturen zijn ingesteld op de tunes van de jaren 70 en 80 uit zijn favoriete afspeellijsten 'Awesome Mix Tapes Volume 1 & 2'.

Vanaf dit jaar danst ook Groot mee in de show. Tijdens de interactieve dance-show worden er ook kandidaten uit het publiek gehaald. Hierdoor krijg je de unieke kans om een foto te nemen met Groot, Star-Lord en Gamora.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

9 juni 2024 21:44

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.