Reclame
terug

Aangepaste prijzen voor 'Disney Premier Access'

Sommige attracties worden goedkoper.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Disneyland Paris heeft de prijzen van hun dienst 'Disney Premier Access' aangepast. Met deze dienst kan je voordringen in de wachtrij, maar hier staat een prijskaartje tegenover. De gratis Fastpass is verdwenen.

    Een vijftal attracties is hierdoor goedkoper geworden. Voor de attracties Autopia en Star Tours: The Adventure Continues betaal je nu €5 in €8. Voor Peter Pan's Flight, Buzz Lightyear Laser Blast en The Twilight Zone Tower of Terror betaal je nu €12 in plaats van €15.

    Disney liet eerder al weten dat de prijzen zullen wijzigen naargelang de drukte in het park, of het seizoen. Hierdoor kan de prijs dus, zonder een bericht op voorhand, aangepast worden tijdens je bezoek.

    Eerder kwam er veel kritiek op deze betalende dienst, en het afschaffen van de gratis variant. In werkelijkheid zorgt het er voor dat de reguliere wachtrijen sneller vooruit gaan en je dus minder lang moet wachten.

    Meer over Disney Premier Access.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 29

    21 juli 2024 23:10

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

    16 juni 2024 21:52

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

    20 mei 2024 00:24
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.