Reclame

Achter de schermen van de nieuwe 'Pirates of the Caribbean'

Bekijk de making of..
1 minuut om te lezen
In de nieuwe 'My Sparkling 25' neemt Marie ons mee achter de schermen van de vernieuwde 'Pirates of the Caribbean' waar ze ons laat zien hoe de karakters in de attractie worden gemaakt.

In de 'Figure Finishing' workshop worden alle karakters, figuren en elementen uit alle attracties gemaakt of hersteld. Laurent is één van de artiesten die dit voor zijn rekening neemt. Op basis van het profiel en de plaats in de attractie, wordt er een bepaalde gezichtsuitdrukking gekozen die levensecht wordt nagemaakt.

Francky helpt dan weer met alle props die nodig zijn zoals wapens. Deze worden op basis van echte schema's van de Disney designers nagemaakt in rubber en met verf tot leven gewekt.

Natuurlijk heeft een piraat ook een baard nodig. Deze wordt nauwkeurig tot in detail gemaakt. Evenals de kleding die de piraat zal dragen. Op basis van het profiel wordt deze bijvoorbeeld ook vuil gemaakt om het geheel te passen.

Op elk detail wordt gelet! De vernieuwde Pirates of the Caribbean attractie opent op 24 juli voor het grote publiek, maar er zijn nu al soft-openings.


Misschien ook interessant?

Asha uit Disney Film 'Wish' binnenkort te ontmoeten in Disneyland Paris

19 november 2023 22:28

Overzicht cocktails, snacks en andere lekkernijen tijdens kerstseizoen

19 november 2023 16:32

'Let it go': 10 jaar Frozen wordt gevierd in Disneyland Paris met extra parade

16 november 2023 16:07
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.