Reclame

Acteurs uit Guardians of the Galaxy 3 te gast in Disneyland Paris tijdens speciaal evenement

Superhelden on stage!
2 minuten om te lezen
In Disneyland Paris kon je op zaterdag 22 april 2023 hoog bezoek tegen het lijf lopen. De acteurs uit de nieuwe Marvel-film Guardians of the Galaxy 3 waren te gast op een speciaal evenement. Voor de speciaal uitgenodigde gasten deelden ze handtekening uit.

Voorafgaand aan het evenement, sloot het themaland van Avengers Campus vanaf 14.00u haar deuren voor reguliere gasten. Vervolgens werden er schermen geïnstalleerd bij het platform van de QuinJet en werd de oranje loper uitgerold. James Gunn, de regisseur en scenarioschrijver, maakte zijn verschijning, vergezeld door diverse acteurs die een rol hadden in de film, waaronder Chris Pratt (Star-Lord), Vin Diesel (Groot), Zoe Saldaña (Gamora), Karen Gillan (Nebula) en Pom Klementieff (Mantis).

Enkele duizenden fans, variërend van journalisten en reguliere gasten tot fansites, stonden hen op te wachten. Tijdens de dag werden er ook polsbandjes uitgedeeld door Cast Members, zodat gasten het evenement konden bijwonen.

De acteurs werden verwelkomd bovenop het platform bij de QuinJet, waar zij een kort interview gaven en handtekeningen uitdeelden. Vervolgens poseerden zij samen met hun Marvel-evenbeelden uit de films, vertolkt door entertainers van Disneyland Paris zelf.

Hierna werd de film vertoond in de bioscoop in Disney Village, gevolgd door een speciale versie van de drone show Avengers: Power the Night, die speciaal voor dit evenement was gemaakt. De drones creëerden een spectaculaire show door onder meer een cassettebandje, koptelefoon en het filmlogo te vormen.

Foto's: Disney.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 46

19 november 2023 18:25

Overzicht cocktails, snacks en andere lekkernijen tijdens kerstseizoen

19 november 2023 16:32

Speciaal cadeau te krijgen in Disney Hotels tijdens kerstperiode

16 november 2023 22:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.