Reclame
terug

Afstand houden niet langer nodig.. Stickers worden verwijderd

Bijna terug naar het oude normaal.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Disneyland Paris is begonnen met het verwijderen van alle stickers waarop de boodschap stond om afstand te houden. Door de verbeterde cijfers is het niet langer verplicht om 1,5 afstand te houden.

    De Coronacijfers in de regio rond Disneyland Paris gaan de goede richting uit. Hierdoor worden enkele maatregelen versoepeld. Zo is het dragen van een mondmasker pas verplicht vanaf de leeftijd van 11 jaar en niet langer 6 jaar. Verder hoeft er geen afstand meer te houden. Cast Members zijn hele dagen in de weer met het verwijderen van de stickers die overal in de Disney Parken aanwezig zijn. Afstand houden tot de Disney Figuren is wel nog verplicht.

    Het is echter nog altijd opletten, want de cijfers kunnen snel terug de verkeerde kant op gaan. Zo hanteert Disneyland Paris nog altijd een maximum aantal bezoekers om het niet te druk te maken in de Disney Parken. Hierdoor zijn de dagen rond Halloween al volzet. Verder wordt er nog altijd aangeraden je handen vaak te ontsmetten.

    Foto's: DLPReport & ED92.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 29

    21 juli 2024 23:10

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

    2 juni 2024 22:45

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

    20 mei 2024 00:24
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.