Reclame

Agrabah Café in Adventureland heropent haar deuren

Het biedt een midden oosterse keuken.
1 minuut om te lezen
Na een uitgebreide renovatie van enkele maanden, heropende het betoverende Agrabah Café op 3 juni zijn deuren in Adventureland! Betreed de magische wereld van Aladdin en geniet van een verleidelijk feest in het hart van het kleurrijke en bruisende Agrabah.

Zodra je het restaurant betreedt, word je onmiddellijk ondergedompeld in een betoverende oosterse sfeer, compleet met prachtige oosterse kroonluchters. Het interieur van het restaurant doet je geloven dat je door de straten van Agrabah wandelt.

Het menu van het restaurant biedt een scala aan heerlijke gerechten uit de Marokkaanse en Midden-Oosterse keuken, waaronder smakelijke hummus, warme naanbroden, verrukkelijke pasta's, verfijnde couscous en nog veel meer. Je zult zeker niet met honger vertrekken, want het restaurant hanteert het populaire 'all you can eat'-concept. Volwassenen betalen 40 euro en kinderen 22 euro.

Leuk om te weten is dat het resort al meer dan vijftien jaar samenwerkt met cateraar Noura om de smaakpapillen van de gasten te verwennen. Het werkplaats van Noura bevindt zich in Noisy le Grand, op slechts twintig minuten rijden van het resort. In het Noura-atelier vind je getalenteerde culinaire experts, zoals banketbakkers, bakkers, groentespecialisten en slagers. Omdat de kunst van banketbakken in het Midden-Oosten van generatie op generatie wordt doorgegeven, zet het team van Noura zich er trots voor in om alles zelf te maken, zoals met de hand gerold filodeeg en ambachtelijk gevormde dadelpasteitjes.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

16 juni 2024 21:52

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.