Reclame

Albert Heijn brengt Disney kookboek uit ter ere van 100 jaar Disney

Met leuke Disney recepten
1 minuut om te lezen
De supermarktketen Albert Heijn met vestigingen in Nederland en België brengt een aantal artikelen uit ter ere van het 100-jarig bestaan van Disney. In de winkels kan je verschillende Disney-artikelen verkrijgen, waaronder een kookboek, pluchen beren, drinkbus en vele andere.

Klanten van de Albert Heijn kunnen verschillende Disney-artikelen vinden in hun favoriete supermarkt. Ter ere van het 100-jarige bestaan van Disney brengt de supermarkt een Disney kookboek uit voor de voordelige prijs van € 1,99. Bij elke aankoopschijf van € 10 krijg je 4 stickers om in het kookboek te plakken.

Het kookboek is geïnspireerd op de Disney films: eet een ijsje met Elsa uit Frozen, serveer beestachtig lekkere hapjes met de Leeuwenkoning of maak een maaltijd in de vorm van Mickey Mouse.

Tussen de stickers zitten er 1001 gouden stickers. Met de code op de sticker kunnen er verschillende prijzen gewonnen worden, waaronder een VIP verblijf in Disneyland Paris voor vier personen.

Daarnaast vind je in de schatkamer van Albert Heijn nog tal van andere betoverende artikelen. Knuffel met pluchen beren van geliefde Disney-personages zoals Cars, Elsa, Olaf, en Nemo. Daarnaast zijn er handige broodtrommels, betoverende drinkflessen en spannende Disney-spellen om je avontuur compleet te maken.

Deze magische actie blijft geldig tot 1 oktober 2023, dus zorg dat je er op tijd bij bent om de Disney-magie in de winkels van Albert Heijn te ervaren.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 5

4 februari 2024 13:01

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 3

21 januari 2024 21:00

Ontdek Disney Symphony of Colours in Disneyland Paris

27 december 2023 21:12
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.