Reclame

Alle entertainment dat je 2020 in Disneyland Parijs mag verwachten

Zet je maar schrap!
5 minuten om te lezen
Disneyland Parijs heeft op een Media Expo 2020, een persconferentie voor onder meer fansites het volledige planning bekend gemaakt voor 2020 met nieuws over attracties, shows, seizoenen en entertainment. Er komt een nieuw seizoen, een nieuwe show, een extra runDisney-evenement en gaat het vernieuwde Hotel New York open.

Opgelet. Door het Coronavirus is de informatie op deze pagina verouderd.

Een nieuw seizoen

Van 11 januari tot en met 3 mei 2020 introduceert Disneyland Paris een betoverend familiemoment met een gloednieuw seizoen: Frozen Celebration.

De festiviteiten omvatten vier keer per dag een schitterende nieuwe show op de paraderoute waarbij Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en Sven vergezeld worden door ongelooflijke dansers en acrobaten. Een betoverende nieuwe paradewagen brengt de magie tot leven voor de ogen van de gasten.

Gasten kunnen ook genieten van exclusieve snacks en drankjes, plus een scala aan souvenirs die de avonturen van Anna, Elsa en hun vrienden eren. En natuurlijk nemen de bewoners uit Arendelle deel aan de Disney Stars on Parade met een op Frozen geïnspireerde paradewagen. Bovendien komen elke avond de magische avonturen van Anna en Elsa tot leven tijdens de avondshow Disney Illuminations.

Naast het gloednieuwe seizoen, komen nog een paar oude, bekende seizoenen terug in 2020:

 • Frozen themaland

  In de komende jaren kunnen gasten meer Frozen ervaren met het nieuwe themagebied volledig gewijd aan dit verhaal, wat onderdeel is van een meerjarige uitbreiding van het Walt Disney Studios Park. Als onderdeel van een volledige ervaringen zien gasten in de verte de met sneeuw bedekte berg van Arendelle tegenover een prachtig meer met een attractie die hen naar het centrum van het Koninkrijk zal brengen. Het land biedt tevens ontmoetingen met Figuren, een nieuw restaurant en een winkel.

  Frozen: A Musical Invitation

  Een gloednieuw interactief avontuur opent zijn deuren in Animation Celebration in het Walt Disney Studios Park: Frozen: A Musical Invitation. Gasten worden naar het koninkrijk Arendelle gebracht, waar ze worden uitgenodigd om hun favoriete personages te zien in verschillende ruimtes:

  • In de eerste ruimte leren gasten zingen en dansen op magische bewegingen samen met Anna, Kristoff en Sven.
  • In de tweede ruimte worden gasten uitgenodigd in het ijspaleis en zingen ze samen met Elsa het lied ‘Let It Go’.

  Bij Animation Celebration kunnen gasten de vriendelijke sneeuwpop Olaf ontmoeten en dit moment vastleggen.

  En goed nieuws! Frozen: A Musical Invitation komt op 17 november al naar het Walt Disney Studios Park en geeft een voorproefje van wat er gaat komen tijdens de komende Frozen Celebration.

  Een nieuwe show

  In het Walt Disney Studios Park worden kinderen en hun families verwelkomd in een gloednieuwe interactieve show in Studio D in het gezelschap van Mickey, Minnie en hun vrienden van Disney Junior. Deze nieuwe ervaring geeft kleintjes de kans om met hun favoriete Disney Figuren te zingen en dansen. Meer informatie?

  Daarnaast is Mickey nog de ster in zijn show 'Mickey and the Magician' die opnieuw zal spelen van 1 februari tot en met 6 september 2020.

  Vernieuwde Tower of Terror

  Sensatiezoekers zullen genieten van de nieuwe versie van The Twilight Zone Tower of Terror, de topattractie in het Walt Disney Studios Park en een scène met een adembenemend drama: een nieuw verhaal met schitterende speciale effecten en nieuwe spannende drop-sequenties. Meer informatie?

  Opening Marvel-hotel

  In de zomer van 2020 opent het vernieuwde Disney's Hotel New York - The Art of Marvel zijn deuren met meer dan 300 kunstwerken uit de Marvel-collectie, twee restaurants, twee bars, een fitnesscentrum, een speciale kids-ruimte, een zwembad en talrijke suites. Meer informatie?

  Disney Princess Run

  Van 8 tot 10 mei 2020 komt er een nieuwe runDisney-ervaring met de eerste editie van de Disneyland Paris Princess Run. Met races voor hardlopers van alle leeftijden, limited-edition medailles, professionele fotografen en de kans om Disney Figuren te ontmoeten. Meer informatie?

  Andere evenementen


  En alsof dat nog niet allemaal genoeg zou zijn, keren ook deze evenementen terug:

  • Electroland: het weekend van 4 juli 2020
  • Disneyland Paris Run Weekend: september 2020
  • Disneyland Paris Leaders Cup LNB: 15 t/m 17 februari 2020
  • Magical Pride: 6 juni 2020
  • Disney's Halloween Party: 31 oktober 2020
  • New Year's Eve Party: 31 december 2020

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 14

  8 april 2024 17:19

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 9

  3 maart 2024 19:00

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 6

  11 februari 2024 16:21
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.