Reclame

Alle evenementen die in 2019 plaatsvinden in Disneyland Parijs

Naar welk evenement ga jij?
3 minuten om te lezen
In 2019 hebben gasten van Disneyland Parijs veel spannende evenementen om naar uit te kijken. Verspreid over muziek, sport en entertainment, is er het hele jaar door speciale (live) entertainment voorzien voor iedereen. Deze exclusieve evenementen zullen iedereen een unieke en onverwachte ervaring bieden, met natuurlijk de Disney-touch.

Magical Pride

1 juni 2019

Op 1 juni 2019 organiseert Disneyland Parijs in het Walt Disney Studios Park het evenement 'Magical Pride' om de diversiteit te vieren. Gasten genieten van een exclusief feest na sluitingstijd vanaf 20:00 uur. tot 02:00 uur, inclusief een kleurrijke parade, Disney-figuren, meet & greets, privé-toegang tot attracties en speciale live muziekuitvoeringen.

Disney Loves Jazz

15 juni 2019

Disney Loves Jazz keert terug naar het Walt Disney Studios Park om opnieuw de sterke banden te bevestigen die de wereld van Disney met Jazz verenigen. Vanaf 20.00 uur tot 02.00 uur 's morgens, zal de avond plaats bieden aan internationaal bekende artiesten die geweldige Disney-klassiekers zullen spelen op het grote podium van Moteurs ... Action! Stunt Show Spectacular. Gasten zullen ook genieten van privé-toegang tot attracties en meet & greets.

Electroland

5 tot en met 7 juli 2019

Gasten zullen het oerwoud betreden voor het derde jaarlijkse Electroland-muziekfestival dat een mix van muziek en magie brengt tijdens drie ongelooflijke nachten in het Walt Disney Studios Park.

De editie van dit jaar belooft wereldberoemde DJ's die onvergetelijke shows verzorgen op een openluchtpodium met spectaculaire projecties op Hollywood Tower Hotel - en natuurlijk toegang tot de favoriete attracties voor de gasten!

Wellness Weekend

6 en 7 september 2019

Gasten zullen een weekend van gezondheid, geluk en yoga ervaren in de magische omgeving van het Walt Disney Studios Park voor het eerste wellnessweekend van Disneyland Parijs.

Magic Run Weekend (runDisney)

19 tot en met 22 september 2019

De vierde editie van het Magic Run Weekend (runDisney) in Disneyland Paris biedt hardloopenthousiastelingen, zowel jong als oud, de kans om Disney-parken samen met Disney-personages te verkennen tijdens onvergetelijke races in een unieke setting.

Er is een race voor iedereen! Van de Kids Races, tot de Disneyland Paris 5km, 10km en de Disneyland Parijs - Val d'Europe Halve Marathon-races die voor iedereen toegankelijk is.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 13

1 april 2024 12:15

Geniet van betoverende belevenissen in Disneyland Paris

10 maart 2024 17:30

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 9

3 maart 2024 19:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.