Reclame

Alle vernieuwingen voor Disneyland Parijs in 2019

Dit zal er veranderen..
2 minuten om te lezen
Tijdens een persconferentie werd de nieuwe brochure van 2019 voorgesteld. Hierin staan de nieuwigheden die we mogen verwachten. Een kleine oplijsting..

De nadruk zal in 2019 opnieuw liggen op de verschillende seizoenen, waaronder een gloednieuw seizoen in het Disneyland Park in de zomer. Hier en daar worden de seizoenen van plaats veranderd, maar er worden bijvoorbeeld geen nieuwe attracties gebouwd. Speciale evenementen zoals Electroland, Disney loves Jazz en het Run Disney-weekend komen ook terug.

Season of the Force is van naam veranderd en noemt nu 'Legends of the Force'. Het seizoen in het Walt Disney Studios Park krijgt een extra prodium op Production Courtyard en je hebt de kans om met Chewbacca op de foto te gaan.

Het Marvel Summer of Super Heroes wordt dan weer naar het voorjaar verplaatst en wordt vanaf nu 'Marvel Season of Super Heroes'. Naast de diverse Marvel-figuren om mee op de foto te gaan, wordt Groot aan het lijstje toegevoegd.

Nieuw dit jaar is het seizoen 'Festival of the Lion King & Jungle' in de zomer, waar je jouw favoriete Disney-figuren uit de Leeuwenkoning (the Lion King) en het Jungle Boek (the Jungle Book) kan ontmoeten. Meer informatie is hierover nog niet bekend.

Ook Magical Pride staat nu officieel op de kalender van Disneyland Parijs. Dit is een dag speciaal voor de holebi-gemeenschap.

Een volledig overzicht:

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

9 juni 2024 21:44

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.