Reclame

Asha uit animatiefilm Wish komt naar Disneyland Paris

Een casting call is uitgegaan.
1 minuut om te lezen
Josh D'Amaro heeft op de Disney Expo D23 aangekondigd dat Asha, het personage uit de nieuwste animatiefilm 'Wish' naar Disneyland Paris zal komen voor meet en greets, een show of parade.

Disneyland Paris heeft een casting call laten uitgaan voor het personage Asha. Het is niet duidelijk of het gaat voor om een tijdelijke show, zoals bij de release van 'The Little Mermaid', een parade of gewoon een meet en greet. Meer informatie volgt later.

Wish is de nieuwste animatiefilm van Disney en is vanaf 23 november 2023 te zien in de filmzalen. De film verwelkomt je in het magische koninkrijk Rosas, waar de 17-jarige Asha een wens doet die zo krachtig is dat deze wordt beantwoord door een kosmische kracht: een balletje van grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een zeer geduchte vijand – de heerser van Rosas, koning Magnifico – om haar gemeenschap te redden en te bewijzen dat wanneer de wil van een moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren, er wonderbaarlijke dingen kunnen gebeuren.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 6

11 februari 2024 16:21

Online inchecken vanaf 25 januari 2024 beschikbaar voor gasten Disney Hotel

19 januari 2024 15:12

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 51

24 december 2023 20:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.