Reclame

Attractie Les Mystères du Nautilus krijgt updates en heropent zomer 2023

Na een lange sluiting.
1 minuut om te lezen
De onderzeëer-attractie Les Mystères du Nautilus in Discoveryland (Disneyland Park) gaat eindelijk terug open in de zomer van 2023. Na de heropening zal de attractie enkele updates krijgen en zullen verschillende effecten gemaakt zijn.

Les Mystères du Nautilus is een inspirerende walkthrough-ervaring in het themaland Discoveryland, gebaseerd op de klassieke roman "20.000 mijlen onder zee" van Jules Verne. Tijdens deze attractie krijgen gasten een exclusieve rondleiding door het prachtige schip van Kapitein Nemo, waarbij ze worden meegenomen op een spannende reis door de mysterieuze diepten van de oceaan.

De attractie is rijkelijk versierd met een opvallend steampunk-interieur en biedt een meeslepende, adembenemende ervaring. Onlangs heeft de attractie een volledige onderzeese renovatie ondergaan, waarbij een groot aantal decors en accessoires zijn bijgewerkt en het licht- en geluidssysteem is verbeterd. Hierdoor kunnen gasten nog dieper in de wereld van Kapitein Nemo duiken en zich laten meevoeren door zijn fantastische verhaal.

Een van de meest spectaculaire effecten van de attractie is ook bijgewerkt: de ontdekking van de zeebodem in Captain Nemo's Grand Salon. Deze verbetering biedt gasten een onvergetelijke ervaring, waarbij ze worden meegenomen naar de diepste diepten van de oceaan en kunnen genieten van het adembenemende uitzicht op de prachtige, kleurrijke wereld onder de golven.

Kortom, Les Mystères du Nautilus is een niet te missen attractie voor iedereen die op zoek is naar avontuur en mysterie, en biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 8

25 februari 2024 16:15

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 2

17 januari 2024 17:48
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.