Reclame
terug

Attractie Les Mystères du Nautilus krijgt updates en heropent zomer 2023

Na een lange sluiting.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    De onderzeëer-attractie Les Mystères du Nautilus in Discoveryland (Disneyland Park) gaat eindelijk terug open in de zomer van 2023. Na de heropening zal de attractie enkele updates krijgen en zullen verschillende effecten gemaakt zijn.

    Les Mystères du Nautilus is een inspirerende walkthrough-ervaring in het themaland Discoveryland, gebaseerd op de klassieke roman "20.000 mijlen onder zee" van Jules Verne. Tijdens deze attractie krijgen gasten een exclusieve rondleiding door het prachtige schip van Kapitein Nemo, waarbij ze worden meegenomen op een spannende reis door de mysterieuze diepten van de oceaan.

    De attractie is rijkelijk versierd met een opvallend steampunk-interieur en biedt een meeslepende, adembenemende ervaring. Onlangs heeft de attractie een volledige onderzeese renovatie ondergaan, waarbij een groot aantal decors en accessoires zijn bijgewerkt en het licht- en geluidssysteem is verbeterd. Hierdoor kunnen gasten nog dieper in de wereld van Kapitein Nemo duiken en zich laten meevoeren door zijn fantastische verhaal.

    Een van de meest spectaculaire effecten van de attractie is ook bijgewerkt: de ontdekking van de zeebodem in Captain Nemo's Grand Salon. Deze verbetering biedt gasten een onvergetelijke ervaring, waarbij ze worden meegenomen naar de diepste diepten van de oceaan en kunnen genieten van het adembenemende uitzicht op de prachtige, kleurrijke wereld onder de golven.

    Kortom, Les Mystères du Nautilus is een niet te missen attractie voor iedereen die op zoek is naar avontuur en mysterie, en biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

    7 juli 2024 16:05

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 25

    23 juni 2024 18:33

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

    26 mei 2024 17:53
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.