Reclame

Avengers Campus officieel geopend met speciale gasten, drones en vuurwerk

The day is finally here...
2 minuten om te lezen
Op 9 juli 2022 werd in het Walt Disney Studios Park het nieuwe themaland 'Avengers Campus' officieel geopend voor de pers met onder andere Bob Chapek en Brie Larsen (Captain Marvel), drones en vuurwerk.
dlp-marvel-themaland-avengers-campus-walt-disney-studios-park-opening-35.JPG

De komende dagen zijn er nog speciale openingsdagen voor fansites, Cast Members en houders van een Magic Plus of Infinity jaarpas. Vanaf 20 juli 2022 is Avengers Campus geopend voor iedereen.

De Marvel superhelden zijn geland in Parijs in hun nieuwe, Europese hoofdkwartier. Doorheen de dag werd in een besloten bijeenkomst voor de pers het nieuwe themaland geopend, door onder andere Natacha Rafalski, CEO van Disneyland Paris, Bob Chapek, CEO van The Walt Disney Company en Brie Larson, de actrice die Captain Marvel speelt in de films. Zij werden bijgestaan door Marvel Superhelden Iron Man, Spider Man, Captain Marvel en Captain America.

Door op een knop te drukken werd Avengers Campus officieel geopend voor het publiek.

's Avonds werd er een nieuwe avondshow getoond voor genodigden. F.R.I.D.A.Y., de artificiële intelligentie die Tony Stark heeft ontwikkeld, verzorgde de presentatie. Tijdens de show werd er gebruik gemaakt van drones om de symbolen van Iron Man, Guardians of the Galaxy, Ant-Man, Black Panther, Spider-Man, Loki, Black Widow, Thor, Captain America, Captain Marvel en de Avengers in de lucht te tekenen. Hierna barste er vuurwerk los.

Avengers Campus opent op 20 juli 2022 voor het grote publiek. Dan mogen gasten zich verwachten aan entertainment doorheen de dag met shows op de daken waar Marvel Superhelden tegen elkaar vechten, drie nieuwe restaurants en enkele food trucks, een nieuwe winkel, een meet en greet locatie en twee nieuwe attracties.

Foto's en video: Disneyland Paris, DLPReport en ED92.

Misschien ook interessant?

Prijzen voor suites in Disneyland Hotel bekend

22 september 2023 17:44

Werken aan Rapunzel attractie gaan van start

10 september 2023 10:05

Attracties merchandising in winkels Disneyland Paris

7 september 2023 21:38
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.