Reclame

Avengers Campus opent op 20 juli 2022 in Disneyland Paris met nieuwe attracties, restaurants en een winkel

Aftellen maar!
5 minuten om te lezen
Op 20 juli 2022 opent in het Walt Disney Studios Park het nieuwe Marvel-themaland 'Avengers Campus'. Het nieuwe themaland heeft twee nieuwe attracties, een meet en greet locatie, drie restaurants, food trucks en een winkel.

In het nieuwe Marvel-themeland kunnen gasten een actieve rol spelen naast de machtigste helden van de aarden en hun eigen heldhaftige verhaal beleven. Avengers Campus is gewijd aan het ontdekken, werven en trainen van de volgende generatie Superhelden.

Avengers Assemble: Flight Force

In deze razendsnelle achtbaan, vormen rekruten een team met Captain Marvel en Iron Man. In de voorshow krijg je een briefing van een levensgrote Iron Man animatronic, uitgerust met een gloednieuw Mark 80 harnas. Ga aan boord en vlieg door de ruimte in een voertuig dat Stark heeft uitgerust met een doelzoeker, om de dreiging weg te lokken van planeet Aarde.

De Iron Man-attractie is te vinden op de locatie waar je vroeger de Rock 'n' Roller Coaster featuring AersoSmith kon vinden. De baan is hetzelfde gebleven, maar de thematisatie is volledig vernieuwd. Aan de buitenkant is een groot LED-scherm aangebracht dat aangestuurd zal worden door F.R.I.D.A.Y., de digitale assistent van Iron Man.

Spider-Man W.E.B. Adventure

Een prestatie met innovatieve technologie speciaal gemaakt voor deze attractie. De missie: werk samen met Spidey en help de uit de hand gelopen Spider-Bots – Peter Parker’s robot sidekicks – te vangen voordat ze een ravage aanrichten op de Campus.

Het avontuur begint bij de Worldwide Engineering Brigade van Avengers Campus – ook bekend als WEB – een werkplaats van slimme innovators die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van nieuwe technologieën om gewone mensen uit te rusten en in staat te stellen om Superhelden te worden zoals de Avengers. Deze workshop toont de uitvindingen van Peter Parker en de rest van het WEB Tech team, inclusief hun schattige Spider-Bots die ontworpen zijn als robotachtige hulpjes die alles kunnen bouwen wat een Superheld nodig heeft.

Door middel van speciaal ontworpen, innovatieve technologie die lichaamsbewegingen en gebaren herkent, kunnen rekruten hun handen uitstrekken en webben uit hun polsen slingeren, net als Spider-Man. Naarmate de WEB Slinger-voertuigen vooruitgaan en de missie vordert, worden de Spider-Bots steeds moeilijker te verslaan omdat ze zich blijven vermenigvuldigen. Nadat ze Spider-Man hebben geholpen de losgeslagen Spider-Bots te vangen, kunnen de rekruten in hun voertuigen zien hoeveel Spider-Bots ze als team hebben gevangen.

Mission Equipment

Mission Equipment boetiek is de plek waar je een groot aantal Campus uitrustingen kunt kopen, waaronder de officiële Avengers Campus en WEB – Worldwide Engineering Brigade – artikelen. In deze unieke winkel kunnen kinderen en volwassenen kleding kopen, accessoires die hun ervaring gaan verbeteren en nog zoveel meer.

Training Center

In Avengers Campus worden gasten rekruten en trainen ze samen met de Marvel Superhelden. Het avontuur zit boordevol actie, want Avengers Campus brengt de machtigste helden van de aarde uit bijna elke hoek samen.

Stark Factory

Stark Factory is een zelfbedieningsrestaurant waar rekruten kunnen bijtanken en kunnen genieten van zelfgemaakte pizza's vers uit de oven van de pizzaiolo's, inclusief vegetarische optie, salades en een keuze uit verse pasta.

PYM Kitchen

Net zoals Ant-Man en The Wasp ‘Pym Particles’ gebruiken om zowat alles te laten groeien en krimpen, past Pym Technologies deze wetenschap toe op de creatie van hapjes, inventieve voorgerechten en zoete lekkernijen als buffet. Rekruten kunnen genieten van items op ongebruikelijke schaal, waaronder gigantische pretzel sandwiches, hotdogs, hamburgers, groenten, taarten en hun kleinste, schattigste versies voor degenen die alles willen proberen.

Disney's Hotel New York: The Art of Marvel

Disneyland Paris biedt de ultieme Marvel-ervaring van zonsopgang tot zonsondergang voor gasten die verblijven in Disney Hotel New York – The Art of Marvel.

In dit hotel, geopend in juni 2021, wordt de gastervaring naar een hoger niveau getild met een holistische, 360-graden benadering van verhalen vertellen, waaronder het Super Hero Station, dat ontmoetingen met Helden als Captain America en Black Widow aanbiedt vanaf de opening van Marvel Avengers Campus; en de Hero Training Zone, een buitenveld met speciale terreinen voor een verscheidenheid aan sportactiviteiten waar gasten van alle leeftijden van kunnen genieten. Met 350 kunstwerken gemaakt door meer dan 110 kunstenaars uit Europa en daarbuiten – waaronder 50 exclusieve stukken – is het een van de grootste publiekelijk te bezichtigen collecties Marvelkunst ter wereld.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 14

8 april 2024 17:19

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 12

24 maart 2024 17:02

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 8

25 februari 2024 16:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.