Reclame

Eerste verjaardag Avengers Campus gevierd met drone show, verzamelkaarten en chocolade lekkernijen

En een exclusieve webseries gemaakt door Cast Members.
1 minuut om te lezen
Avengers Campus opende een jaar geleden in Disneyland Paris, op 20 juli 2022. De verjaardag werd gevierd met nieuwe verzamelkaarten, een drone show, chocolade lekkernijen en een nieuwe online serie op YouTube.

Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park bestaat 1 jaar op 20 juli 2023 en dat kon Disneyland Paris natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Speciaal voor de verjaardag kon je genieten van een prachtige drone-show. Deze werd ook opgevoerd tijdens de opening.

Nieuwe verzamelkaarten van Iron Man, Spider-Man, Black Panther en de Guardians of the Galaxy waren te verkrijgen bij de Cast Members in het themaland. Verder kregen bezoekers een badge en een programma boekje.

De Disney chefs creëerde dan weer gigantische chocolade lekkernijen in de vorm van de helm van Iron Man en het schild van Captain Amerika. Ze deden dit in de Valrhone chocoladefabriek in Parijs.

Verder lanceerde Disneyland Paris ook de eerste aflevering van een nieuwe webseries, genaamd "Marvel Avengers: Vibranium Crisis". Deze webseries is geschreven en geproduceerd door Cast Members. De omschrijving is alvast mysterieus: "Terwijl het Campuspersoneel zich klaarmaakt om nieuwe rekruten te verwelkomen tijdens de opendeurdag van de campus, begint een mysterieuze dreiging die in de schaduw op de loer ligt, de voorbereidingen te verstoren..."

Tevens lanceert Disneyland Paris ook een exclusieve fototentoonstelling met dertien portretten van helden. Gasten kunnen deze foto's nu ontdekken als onderdeel van een inspirerende tentoonstelling die online beschikbaar is en tijdelijk te zien is in Disney Hotel New York - The Art of Marvel.

Misschien ook interessant?

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.