Reclame

Avondshow 'Avengers: Power the Night' keert terug vanaf september 2023

Goed nieuws voor de vele drone-fans.
1 minuut om te lezen
De droneshow "Avengers: Power the Night" keert dit najaar terug naar het Walt Disney Studios Park in Disneyland Parijs. De show maakte oorspronkelijk zijn debuut in januari als onderdeel van de zes maanden durende viering van Avengers Campus en het 30-jarig jubileum van Disneyland Parijs.

De show kende op 8 mei 2023 zijn laatste voorstelling. Disneyland Paris heeft bevestigd dat deze zal terugkeren van 1 september tot en met 5 november. "Avengers: Power the Night" combineert drones, vuurwerk en projecties om symbolen uit de Marvel-franchise tot leven te brengen, waaronder Spider-Man, Captain America's Shield, Mjolnir, Nick Fury en nog veel meer. De drones vormen iconische superhelden en worden ondersteund door fragmenten van partituren uit verschillende Marvel Cinematic Universe-films, samen met iconische citaten uit de films.

Voor de realisatie van deze indrukwekkende show heeft Disneyland Parijs samengewerkt met het in Bordeaux gevestigde bedrijf Dronisos, dat onlangs voor het tweede jaar op rij werd benoemd tot officiële technologieleverancier van het resort. Eerder werkten de bedrijven al samen aan de nachtelijke droneshow "Disney D-Light" ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum. Deze show werd bekroond met de titel "Best Live Entertainment 2022" tijdens de Park World Excellence Awards Ceremony in september 2022.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 8

25 februari 2024 16:15

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 3

21 januari 2024 21:00

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 52

31 december 2023 17:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.