Reclame

Baby Yoda doet zijn intrede in Disneyland Paris

Met zijn eigen kledingslijn.
1 minuut om te lezen
In november vorig jaar maakte de wereld kennis met de super schattige Baby Yoda dankzij de nieuwe streamingdienst Disney+. Het schattige wezentje, dat in het echt 'The Child' heet, heeft zijn eigen kledinglijn gekregen in Disney Village.

Op de streamingsdienst Disney+ kan je kijken naar de serie 'The Mandalorian', een live-action serie in het Star Wars-universum. De serie speelt zich af vijf jaar na de val van het Galactisch Keizerrijk en voor de opkomst van de First Order. Het volgt een eenzame premiejager in de buitenrand van het sterrenstelsel.

Meteen werd de hele wereld verliefd op het schattige wezentje 'The Child', dat als snel de bijnaam Baby Yoda kreeg. Vanaf nu kan je hem ook terugvinden in Disneyland Paris. In de winkel 'Disney Fashion' in Disney Village kan je T-shirts en truien kopen met een foto van Baby Yoda. Leuk weetje.. je kan zelf je eigen T-shirt of trui printen met een eigen tekst.

De streamingdienst Disney+ zal pas in de zomer van 2020 beschikbaar zijn in België en vanaf 24 maart in Frankrijk. In Nederland is de streamingdienst al beschikbaar vanaf november 2019. Zij mochten als land het eerst de nieuwe dienst testen. Na het succes van het eerste seizoen, staat er al een tweede seizoen van The Mandalorian gepland voor het najaar van 2020.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.