Reclame

In beeld: de bouw van het Marvel-themaland

Kijk jij er ook zo naar uit?
2 minuten om te lezen
Disney fansite DLPReport heeft enkele nieuwe beelden online gezet van de bouwwerkzaamheden in het Walt Disney Studios Park. Hier wordt druk gewerkt aan het nieuwe Marvel-themaland. Er komt een nieuwe Spider-Man attractie, een Iron Man achtbaan, een restaurant en een meet and greet locatie.

De beelden werden gemaakt vanuit de luchtballon PanoraMagique in Disney Village. De met helium gevulde luchtballon is aangemeerd op Lake Disney en brengt je tot wel 100 meter de hoogte in. Hierdoor heb je een prachtig zicht op Disneyland Paris en dus ook op de werkzaamheden.

De ronde voorkant van de nieuwe Iron Man achtbaan is al goed zichtbaar. Hier komt later een gigantisch rond lichtscherm die de hele attractie een futuristische look zal geven. Voor de attractie werd het gebouw van de attractie Rock 'n' Roller Coaster gebruikt. Deze sloot in september 2019. De layout van de attractie zal hetzelfde blijven, maar de voorshow en de decors zullen veranderen. Er wordt ook een FastPass en Single Rider wachtrij toegevoegd. Ook de wagentjes zullen veranderen.

Het hele gebied zal 'Avengers Campus' genoemd worden. Buiten de Iron Man achtbaan, komt er ook nog een restaurant, een meet and greet locatie, een winkel en een gloednieuwe Spider-Man attractie. Deze attractie wordt gebouwd op de plaats waar vroeger de Armageddon attractie te vinden was. Het gebouw werd volledig met de grond gelijk gemaakt. Ondertussen staat het nieuwe gebouw al grotendeels recht. Tijdens de rit zal je gebruik maken van nieuwe technologieën om zelf spider-webs af te schieten.

Wanneer het nieuwe themaland klaar is, is niet geweten. In het voorjaar lagen de werken stil door het Coronavirus. De kans is groot dat de geplande openingsdatum in 2021 zal uitgesteld worden.

Foto's: DLPReport & OutsideEars.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.