Reclame
terug

In beeld. Dit was runDisney 2019.

Opnieuw een groot succes.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  De vierde editie van het Disneyland Paris Run Weekend (runDisney) vond plaats van 19 tot 22 september 2019. Deze editie stond volledig in het teken van liefde en avontuur. Bijna 27.000 deelnemers van alle leeftijden namen plaats de start van de verschillende races tijdens het weekend!

  Lopen doorheen de Disney-parken, onder het Kasteel van Doornroosje en langs de vele attracties, terwijl je onderweg wordt aangemoedigd door de vele Disney-figuren en Cast Members. Hij lijkt bijna een sprookje, maar voor meer dan twintigduizend sportievelingen werd het afgelopen weekend werkelijkheid. Zij namen deel aan de vierde editie van runDisney.

  Op vrijdag was er de 5 kilometer waarbij je brullend achter Simba uit de Leeuwenkoning (The Lion King) kon lopen. Op zaterdag stonden dan weer de Disney-Prinsessen je op te wachten langs het parcours tijdens de 10 kilometer. Ook op zondag stonden er vele Disney-figuren je aan te moedigen tijdens de halve marathon. Voor de kinderen waren er de 100, 200 en 1000 meter met Peter Pan en zijn vrienden.

  Volgend jaar organiseert Disneyland Parijs, niet één, maar twee loopevenementen. Naast een vijfde editie van het Disneyland Paris Magic Run Weekend (runDisney) in september is er van 8 tot 10 mei 2020 de Disney Princess Run.

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

  9 juni 2024 21:44

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

  20 mei 2024 00:24

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

  12 mei 2024 12:28
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.