Reclame

Beheer Golf Disneyland binnenkort niet meer in handen van Disneyland Paris

Disney geeft het beheer uit handen.
2 minuten om te lezen
Disneyland Paris heeft besloten om per direct de operationele leiding van hun golfbaan 'Golf Disneyland' uit handen te geven. Vanaf 1 januari 2022 is het beheer in handen van de Open Golf Club en de organisatie UGOLF. Ook de naam wordt gewijzigd.

Het nieuwe management gaat verder onder de naam 'Golf Paris Val d'Europe'. Disneyland Paris blijft wel eigenaar van de golfbaan. De naam 'Golf Paris Val d'Europe' werd gekozen vanwege de internationale uitstraling en het gebied waarin de golfbaan zich bevindt.

"Het doel is om dezelfde kwaliteitservaringen te bieden waar golf bekend om staat, terwijl we tientallen jaren expertise in de sector combineren", laat Disney in een verklaring weten. Open Golf Club en UGOLF hebben een actieplan klaarliggen. Dit omvat verbeteringen aan de baan, trainingsruimtes en het clubhuis, evenals de ontwikkeling van synergieën met lokale, nationale en internationale economische spelers om golf binnen de toeristische bestemming beter te promoten.

Verder wordt er vooral ingezet op digitalisering. Leden krijgen straks toegang tot nieuwe diensten, waaronder online reserveren. De twee nieuwe golfoperators zullen zo een internationaal netwerk uitbouwen waarbinnen de Golf Paris - Val d'Europe een unieke rol zal spelen, met name het versterken van de aantrekkelijkheid van de bestemming Frankrijk voor alle golfliefhebbers.

Golf Disneyland werd in 1992 geopend en een omvat een 27-holes baan (3 x 9 verstelbare holes om een ​​unieke 18-holes te creëren), een oefenruimte met 35 stations (waarvan 15 overdekt), goed uitgerust voor traininging, een putting green, een pitching green, en een clubhuis met restaurant en winkel.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 5

4 februari 2024 13:01

Online inchecken vanaf 25 januari 2024 beschikbaar voor gasten Disney Hotel

19 januari 2024 15:12
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.