Reclame

Bekende Belgische DJ's present op Electroland!

Een paar bekende Belgische DJ's komen optreden.
1 minuut om te lezen
In juli wordt er weer stevig gefeest in Disneyland Paris. Van 3 tot en met 5 juli wordt er het Electroland dancefestival georganiseerd. Vrijdagavond kleurt alvast in de Belgische driekleur.

Niemand minder dan Dimitri Vegas & Like Mike en Lost Frequencies komen er optreden. Het is de tweede keer dat de broers aanwezig zijn. Dimitri noemt zichzelf de grootste Disney-fan van hun twee. "Als kleine jongens kwamen we vaak met onze ouders naar Disneyland Paris en het is maf om hier nu na zoveel jaar te mogen draaien”, vertelde hij in 2018. “Dit is zonder twijfel één van de uniekste plekken waar we deze zomer zijn geweest.”. Enkele weken later staan de broers op Tomorrowland.

Naast muziek staat ook de beleving centraal voor Disneyland Paris. Het festival staat dit jaar in teken van de Disney-schurken, namelijk Ursula (De Kleine Zeemeermin), Hades (Hercules) en de Boze Koningin (Sneeuwwitje). Tijdens het festival wordt er vuurwerk afgeschoten en krijg je projecties te zien op de Tower of Terror. Er zijn ook talrijke attractie tot laat geopend.

De combinatie lijkt aan te slaan, want Electroland wordt elk jaar populairder. Tickets zijn de koop vanaf 4 maart 2020 via de website van Disneyland Paris.

Misschien ook interessant?

Asha uit Disney Film 'Wish' binnenkort te ontmoeten in Disneyland Paris

19 november 2023 22:28

Disney Stars on Parade terug te zien na kerstseizoen

18 november 2023 21:46

Nieuwe, limited-edition, sleutel van La Belle au Bois Dormant

16 november 2023 12:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.