Reclame

Bekijk de trailer van de nieuwste Disney-film 'Godmothered'

Het verhaal van een goede fee
1 minuut om te lezen
Disney heeft de eerste trailer gelanceerd van de hun nieuwste film 'Godmothered', opkomende Disney fantasy-komedie gemaakt door Walt Disney Pictures, in samenwerking met The Montecito Picture Company. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Jillian Bell (de goede fee) en Isla Fisher (Mackenzie).

Het verhaal speelt zich af rond de kerstperiode. Eleanor (Jillian Bell) is een jonge, onervaren goede fee in opleiding. Tijdens haar opleiding hoort ze dat haar nieuwe beroep met uitsterven bedreigd is en ze besluit hierdoor om de wereld te laten zien dat een goede fee nog altijd nodig is.

Na het vinden van een brief, geschreven door de 10-jarige meisje Mackenzie (Isla Fisher), vertrekt ze op een zoektocht om haar te vinden. Uiteindelijk vindt ze Mackenzie, die ondertussen 40 jaar is en werkt voor een nieuwbureau in Boston. Als alleenstaande moeder, die pas haar man heeft verloren, geloofd ze niet meer in 'nog lang en gelukkig'. Eleanor is dan ook vastberaden om haar wensen te vervullen, of ze dat nu wilt of niet.. 

De grappige komedie zal vanaf 4 december 2020 te zien zijn op Disney+. Bekijk de trailer hieronder.

Foto's copyright Disney en Disney+.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 5

4 februari 2024 13:01

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 1

7 januari 2024 19:00

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 51

24 december 2023 20:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.