Reclame
terug

Bekijk de werken in het Frozen themaland vanuit vogelvlucht

Samen met de Disney Imagineers.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Disney Imagineers zijn momenteel hard aan het werken aan het nieuwe themaland in het Walt Disney Studios Park. De constructie in het Frozen themaland gaan nu echt de hoogte in.

    Het stadje Arendelle met het paleis van Anna en Elsa krijgt vorm. De gebouwen worden elke dag hoger en hoger. In de buurt van het kasteel van Arendelle hebben de teams hun allereerste bomen verwelkomd, waardoor de bouwplaats nieuw leven wordt ingeblazen. Er werd gekozen voor sequoia's, die wel zeven meter hoog kunnen worden. Een belangrijke stap die nog maar net is begonnen, aangezien er tegen het einde van het uitbreidingsproject meer dan duizend bomen moeten zijn geplant.

    Verder zijn de teams druk bezig met de details van de inkleding van zowel de attractie, het restaurant, de winkel als de meet en greet locatie. Bekijk meer in het onderstaande filmpje.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

    7 juli 2024 16:05

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

    9 juni 2024 21:44

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

    20 mei 2024 00:24
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.