Reclame

Bekijk de werken van Koninkrijk Arendelle van dichtbij

Tijdens de nieuwe update.
1 minuut om te lezen
Tijdens de D23-conferentie werd een exclusieve update gedeeld over de voortgang van het nieuwe Frozen-themaland. De camera's richtten zich op de majestueuze klokkentoren en het betoverende kasteel van Arendelle.

Momenteel wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van het toekomstige Frozen-themaland, als onderdeel van de ambitieuze uitbreiding van het Walt Disney Studios Park. Tijdens de befaamde D23-conferentie deelde Walt Disney Imagineering een video, waardoor we een blik konden werpen op de voortgang van de werken.

Het centrale meer, dat het middelpunt van het park zal vormen, nadert reeds voltooiing. Bovendien zien we de imposante klokkentoren uit de geliefde films tot leven komen. Deze zal als poort gebruikt worden naar de attractie 'Frozen Ever After'. Een glimp van een voltooide toren werd reeds gedeeld vanuit Hong Kong Disneyland, waar de voortgang in volle vaart verloopt. Verder is Kristoff te zien. Hij zal als een animatronic te zien zijn in de attractie.

Daarnaast wordt er gewerkt aan het kasteel van Arendelle, dat ongetwijfeld het paradepaardje van dit nieuwe themadeel zal zijn. De bouwwerkzaamheden ondervonden helaas enige vertraging als gevolg van de Coronacrisis, waardoor de oplevering naar alle waarschijnlijkheid pas in het jaar 2025 zal plaatsvinden.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.