Reclame

Bekijk een Disney marathon op VTM

Zet het alvast in je agenda!
2 minuten om te lezen
Zondag 29 december 2019 kruis je als Disney-fan best aan in je agenda, want op de TV-zender VTM wordt een heuse Disney marathon uitgezonden met maar liefst vier Disney-films..

De Disney marathon begint om 15.45 uur met de Disney-film ‘De Drie Musketiers’, een animatiefilm uit 2004 waarin Mickey Mouse, Donald Duck en Goofy de hoofdrol spelen. De drie vrienden werken als eenvoudige conciërges die de droom hebben om ooit musketier te worden. Omdat "Boris Boef", de leider der musketiers, zelf koning van Frankrijk wilt worden, stelt hij hun aan als persoonlijke lijfwachten van prinses Minnie in de hoop dat haar iets zou overkomen, maar tegen alle verwachtingen in doen ze hun job best goed..

Om 17.10 uur kan je genieten van de eerste tekenfilm ooit die langer dan één uur duurde, namelijk 'Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen'. De tekenfilm werd voor het eerst getoond in 1937.

Hierna is het tijd voor de populairste remake van de afgelopen jaren, Beauty and the Beast, om 19.55 uur, met onder andere Emma Watson (Belle) en Dan Stevens (Beest) in de hoofdrol. De tekenfilm werd prachtig verfilmt door regisseur Bill Condon met enorme decors en special effects, maar hij koos er ook voor om het verhaal een moderne twist te geven.

Eindigen doet VTM om 22.20 uur met ‘Sister Act II: Back in the Habit’. Zangeres Deloris (Whoopi Goldberg), kruipt opnieuw in de kleren van non Mary Clarence waar zij de sluiting van een school moet tegenhouden.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

9 juni 2024 21:44

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

2 juni 2024 22:45

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.