Reclame

België zet Disneyland Paris in oranje zone

Opgelet met je terugkomst!
1 minuut om te lezen
Twee regio's in Frankrijk zijn door Buitenlandse zaken in de oranje zone gezet. België hanteert kleurcodes voor landen of regio's waar je verhoogde waakzaamheid moet hebben voor een besmetting van het Coronavirus omdat de cijfers de hoogte in gaan. Disneyland Paris ligt in zo'n zone.

Update: ondertussen ligt Disneyland Paris in een rode zone. Lees hier meer.

Sinds 28 juli 2020 liggen de regio's Île de France en Pays de la Loire in een oranje zone door een stijging van het aantal Coronabesmettingen. Disneyland Paris ligt in de regio Île de France. De rest van Frankrijk is nog steeds groen gekleurd.

Een oranje zone wilt zeggen dat je tijdens je bezoek, maar ook in de groene zone, de Coronamaatregelen zeker moet respecteren en je bij terugkomst het aangeraden is om je te laten testen op het Coronavirus. Ook is een quarantaine van 14 dagen sterk aangereden. Het is niet verboden om naar een oranje zone te reizen en de grenzen met Frankrijk zijn (nu) nog steeds geopend.

Disneyland Paris doet er alles aan om de veiligheid van hun gasten te garanderen. Zij zijn er spatschermen geïnstalleerd in de wachtrijen, wordt de juiste afstand aangeduid via stickers, is er overal desinfecterende handgel aanwezig en is het dragen van mondmasker verplicht.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.