Reclame
terug

Bevestigd! Phantom Manor krijgt een aparte FastPass-wachtrij

Je kan vanaf nu sneller in de attractie.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    De openingsdatum van Phantom Manor komt dichterbij en de volgende details worden duidelijk. In de zomer van 2017 werd het FastPass-systeem getest bij het populaire spookhuis. Nu is het bevestigd dat de attractie zal uitgerust worden met een speciale FastPass-wachtrij.

    Dankzij het FastPass-systeem kan je sneller, en op je eigen tempo, een attractie bezoeken. Je neemt een gratis ticket aan de attractie en hierop staan twee tijdstippen waartussen je kan terugkomen. Je kan dan aanschuiven in een speciale, verkorte wachtrij.

    Ondertussen beschikken zes andere attracties in het Disneyland Park over het FastPass-systeem, namelijk Big Thunder Mountain, Peter Pan's Flight, Indiana Jones and the Temple of Peril, Hyperspace Mountain, Buzz Lightyear Laser Blast en Star Tours.

    Momenteel wordt Phantom Manor opgeknapt. Een openingsdatum is nog niet bekend. De geruchten gaan de ronden dat dit einde maart of begin april 2019 zou zijn. Phantom Manor is hiermee de attractie die het langst gesloten werd voor onderhoud.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

    7 juli 2024 16:05

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

    30 juni 2024 15:18

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

    20 mei 2024 00:24
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.