Reclame

Space Mountain wordt Hyperspace Mountain

Nieuw thema voor populaire Space Mountain
1 minuut om te lezen
Het gerucht dat Disneyland Parijs de populaire attractie Space Mountain: Mission 2 wou vervangen door Hyperspace Mountain ging al langer de ronde. Het is nu bevestigd door Disneyland Parijs.

In de blogpost op 26 juni 2016 hadden we het al over dit gerucht. In de Amerikaanse parken bestaat Hyperspace Mountain al. De attractie zal begin 2017 voor 3 maanden sluiten. In april 2017, wanneer de festiviteiten voor het 25 jarig bestaan zullen starten, moet het project afgerond zijn.

De attractie zal dan een Star Wars jasje hebben en het Jules Verne thema is dan verleden tijd. Voor vele fans is dit een spijtige zaak. De verandering zou maar 'tijdelijk' zijn, maar zoals we Disneyland Parijs kennen, kan dit even duren of zelfs permanent worden.

Met de komst van Season of The Force in Walt Disney Studio's en de opening van Star Tours, zal Star Wars goed vertegenwoordigd zijn in Disneyland Parijs vanaf 2017.

De invloed van het Amerikaanse bedrijf The Walt Disney Company is goed te voelen in Parijs.


De nieuwe treintjes, gemaakt door Vekoma, zijn al geînstalleerd in de attractie en worden op dit moment getest. Het is de bedoeling dat deze meer schokken opvangen door een nieuwe hydraulische vering en nieuwe beugels, waardoor een pak meer mensen zonder hoofdpijn te krijgen ook deze attractie kunnen bezoeken. Door de aanpassingen de laatste jaren, was deze attractie zeer ruw geworden.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.