Reclame

Binnenkort kan je online inchecken in je Disney Hotel via de app

Verlies minder tijd bij het inchecken!
1 minuut om te lezen
De digitalisering van Disneyland Paris zet zich verder. Binnenkort kunnen gasten van een Disney Hotel online inchecken via de officiële Disneyland Paris app. Hierdoor moet je bij aankomst geen papieren meer invullen en moet je enkel nog je Magic Passes ophalen.

Het online inchecken is recent toegevoegd aan de app van Disneyland Paris. Met je Disney account kan je je boeking opvragen. Je krijgt dan ook een aftelklok te zien met hoeveel dagen nog resten voor je naar de magie kunt gaan. Ook vorige boekingen zijn zichtbaar. Heb je het volledige bedrag van je boeking nog niet betaald? Dan kan je dit vervolledigen via de app. Zodra het hele bedrag is betaald, kan je gebruik maken van het online inchecken.

Door op voorhand al je gegevens al in te vullen, moet je bij aankomst in je hotel niet meer in de lange wachtrij gaan staan. Je moet enkel nog je Magic Passes nog ophalen. De MagicPass heeft verschillende functies. Het is tegelijk de sleutel van je kamer, je toegangsticket tot de Disney Parken en tot Extra Magic Time en het bevat je maaltijdvouchers. Bovendien kan je hiermee je FastPass tickets verkrijgen en kan de kaart dienen als betaalkaart.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.