Reclame
terug

Bob Iger, CEO van The Walt Disney Company op bezoek in Disneyland Paris

Hij kwam niet voor de attracties te bezoeken.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  Disneyland Paris ontving hoog bezoek. Niemand minder dan Bob Iger, de CEO van The Walt Disney Company was te zien in de Disney Parken. Niet zomaar natuurlijk. Hij kwam polshoogte nemen van de huidige stand van de werken en praten met verschillende managers.

  Net op de 21e verjaardag van het Walt Disney Studios Park, was Bob Iger te zien, samen met zijn collega Josh D'Amaro, President of Walt Disney Parks, Experiences en Consumer Products. Ze kregen beide een rondleiding doorheen onder andere Avengers Campus en de werken voor het nieuwe Frozen themaland. Later op de dag woonde hij ook een voorstelling van de parade 'Dream... and Shine Brighter' bij in het Disneyland Park.

  CEO van Disneyland Paris, Natacha Rafalski, was natuurlijk ook van de partij. "Vanmorgen hadden we het genoegen Bob Iger te verwelkomen om de voortgang van onze ambitieuze transformatie te zien, inclusief de voortdurende uitbreiding van Walt Disney Studios Park, dat vandaag zijn 21e verjaardag viert, en de toekomst van Disneyland Parijs.", laat ze weten.

  Bob Iger kondigde persoonlijk in 2018 de miljarden expansie van het Walt Disney Studios Park aan. Na de opening van Avengers Campus in 2022, zijn de werken volop aan de gang voor het Frozen themaland. De werken hebben vertraging opgelopen door het Coronavirus.

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

  9 juni 2024 21:44

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

  26 mei 2024 17:53

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

  20 mei 2024 00:24
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.