Reclame

Boek 'One Day at Disney' vanaf nu verkrijgbaar

Ontdek de mensen achter de magie van de Disney-parken
2 minuten om te lezen
Het boek 'One Day at Disney: Making Magic Every Day' vertelt het verhaal van verschillende Cast Members over alle Disney-parken heen. Van Tokyo tot Amerika vertellen maar dan 80 Cast Members wat er achter de schermen gebeurd.

Op een donderdag in 2019 werd een klein leger van fotografen over de hele wereld op pad gestuurd om het dagelijkse leven achter de 'Cast Members only' deuren vast te leggen. Alle foto's in het boek werden vastgelegd op die ene donderdag. De fotografen begonnen bij zonsopgang in Tokyo. Hierna volgenden ze de zon de wereld rond via Shanghai, Hong Kong, Parijs en de Verenigde Staten. Meer dan 40 uur nadat de eerste foto werd genomen, eindigde de dag bij zonsondergang in het Aulani resort in Hawaii.

Tijdens deze donderdag werden meer dan 80 Cast Members gevolgd tijdens hun workshops, het omkleden in de kleedkamers, de keukens, TV studios, bureau's, onderzoekslabo's, werkplaatsen en nog veel meer. Zij vertellen hun verhaal van kinderdromen tot een lange loopbaan, van moeilijkheden en mooie momenten. De manier waarop zij ervoor zorgen dat de magie elke dag tot leven komt in de Disney-parken wordt uitgelegd in het nieuwe boek.

Het boek telt 224 pagina's en is enkel in het Engels te verkrijgen bij The Storybook Store (Main Street U.S.A.), The Disney Gallery (Disney Village) en online bij bol.com.

Naast de vele fotografen, werden de Cast Members ook gevolgd door filmcamera's. Van deze beelden werd een meerdelige reeks gemaakt op de nieuwe streamingsdienst van The Walt Disney Company, namelijk Disney+. Bekijk hier alvast de trailer.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.