Reclame

Boek over Space Mountain binnenkort online te koop

Ga jij het kopen?
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris brengt een nieuw boek uit over de attractie Space Mountain in Discoveryland. Het boek zal gaan over de Parijse versie van de attractie die in 1995 geopend werd en zal te koop zijn in de winkels in Disneyland Paris en online via shopDisney.

Het boek is het derde boek dat Disneyland Paris zal uitgeven over een attractie. Eerder verscheen als een boek over Pirates of the Caribbean in Adventureland en daarna over Phantom Manor in Frontierland.

Net zoals de andere boeken, zal ook dit boek over Space Mountain tweetalig zijn (Frans en Engels). Het bestaat uit ongeveer 100 pagina's vol met documenten, nooit geziene foto's en leuke anekdoten. Het boek is samengesteld tijdens de laatste upgrade van de attractie. Het team van de attractie beschrijft de geschiedenis van de attractie en verschillende specificaties van de baan. Ook de verschillende missies (De la Terre à la Lune, Mission 2 en Hyperspace Mountain) van de attractie komen aan bod.

Het boek zal midden 2021 te verkrijgen zijn in de Disney-parken en online via shopDisney. Naast het boek zal ook een limited-edition sleutel van de attractie exclusief te koop zijn in de Disney-parken.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 14

8 april 2024 17:19

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 11

17 maart 2024 13:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 9

3 maart 2024 19:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.