Reclame

Bouwplannen Walt Disney Studios Park opgedoken

Een tipje van de sluier wordt opgelicht.
2 minuten om te lezen
Er zijn bouwplannen opgedoken van de uitbreidingen van het Walt Disney Studios Park. De werkzaamheden zullen de komende jaren plaatsvinden.

Het Walt Disney Studios Park krijgt drie nieuwe themalanden rond Marvel, Frozen en Star Wars, goed voor een investering van 2 miljard euro. Dit werd eind februari gecommuniceerd door Disneyland Parijs met concept art. Op de nieuwe bouwplannen zijn nog geen attracties of gebouwen te zien, maar wel de regio's waar de nieuwe themalanden zullen komen.

De gele zone zal gebruikt worden voor de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park met de nieuwe themalanden, inclusief alle attracties en gebouwen die hiervoor nodig zijn.

In het paarse en het groene gebied komen ondersteunende gebouwen voor Cast Members en techniekers en opslagruimtes. Er is ook ruimte voorzien voor een eventueel nieuw hotel, maar hiervoor zijn nog geen plannen. Echter door de uitbreidingen zal Disneyland Parijs meer gasten kunnen ontvangen.. en deze moeten natuurlijk een slaapplaats hebben.

In het midden van het park wordt er een groot meer aangelegd, met daarachter het Frozen en Star Wars themaland. De eerste attractie die omgebouwd wordt is Rock 'n' Roller Coaster. Deze achtbaan wordt omgebouwd tot een Marvel-attractie, gebaseerd op Iron Man en zal in 2020 openen.

Misschien ook interessant?

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.