Reclame

Buffalo Bill’s Wild West Show en enkele andere shows gooien de handdoek in ring

De shows maken plaats voor nieuw entertainment.
1 minuut om te lezen
In een email van Daniel Delcourt, Chief Operating Officer van Euro Disney SCA, laat in een email aan de Cast Members weten dat verschillende shows plaats moeten maken voor de toekomst. Deze zou bestaan uit seizoensshows.

Buffalo Bill's Wild West Show in Disney Village is een show dat je vanaf de opening van Disneyland Paris kon bezoeken en was onmiddellijk een groot succes. Terwijl Mickey en zijn vrienden het verhaal vertelde van Buffalo Bill, kon je genieten van een heerlijke, Texaanse BBQ. Nu, 28 jaar later, lijkt het dat de handdoek in de ring wordt gegooid. En dat is niet de enigste show.

"Het doel is om de dinnershow Buffalo Bill's Wild West Show met Mickey en zijn vrienden in Disney Village, en de show Moteurs ... Action! Stunt Show Spectacular in het Walt Disney Studios Park klaar te maken voor de toekomst", laat Delcourt weten. "Ook het entertainment in Disney Village zal aangepast worden". De toekomst van het entertainment in Disneyland Paris zou seizoensgebonden worden. 

Cast Members die momenteel helpen met deze shows worden gerustgesteld. "We doen er alles aan om een nieuwe plaats voor hun te vinden", eindigt Delcourt. 

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.