Reclame

Buffetrestaurants tijdelijk 'all you can eat' met tafelbediening

Lees hier hoe het werkt..
2 minuten om te lezen
Tijdens een dagje in Disneyland Paris moet je natuurlijk iets eten. Dit is na de heropening op 15 juli lichtjes anders. De buffetrestaurants worden tijdelijk omgevormd tot een 'all you can eat' formule met tafelbediening. Via een menukaart kan je aan de ober een gerecht bestellen.

Hoe werkt dit?

De nieuwe 'all you can eat' formule met bediening aan tafel werkt een beetje anders dan je gewoon bent. Zo mag je zelf bijvoorbeeld zelf je eten niet gaan halen, maar wordt het aan je tafel gebracht. Lees hier de stappen:

  1. Reserveer je plaats via de website of de app. Hier wordt er gevraagd naar de datum en het tijdstip dat je graag wilt gaan eten.
  2. Scan de QR code aan de ingang van het restaurant om het menu te weten.
  3. Ontsmet je handen aan de ingang.
  4. Volg de ober naar je plaats.
  5. Bestel zoveel voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten als je wilt. Een ober brengt je het gerecht.

Bij Plaza Gardens is onbeperkte frisdrank inbegrepen, bij de andere restaurants enkel het eerste drankje. Alle gerechten worden op kleine bordjes klaargemaakt in de keuken. Deze worden door obers naar je tafel gebracht. De koks en de bediening dragen allemaal mondmaskers. Aan je tafel krijg je een wegwerpmenu en papieren servetten. Tijdens het eten hoef je als gast je mondmasker niet te dragen, maar het is wel verplicht als je naar je plaats gaat, of bijvoorbeeld naar het toilet moet.

Dineren met Disney-figuren is momenteel niet mogelijk. Gasten die hiervoor al een reservatie hadden, nemen best contact op met de klantendienst van Disneyland Paris.

Om zeker te zijn van een plaats, kan je best op voorhand reserveren via de website of de officiële Disneyland Paris app. De restaurants hebben een lagere capaciteit om voldoende afstand te kunnen bewaren tussen de tafels.

Vanwege het Coronavirus, heeft Disneyland Paris besloten haar prijzen voor dineren goedkoper te maken. De buffetrestaurants waar je kan eten zijn:

  • Plaza Gardens (Disneyland Park)
  • Agrabah Café (Disneyland Park)
  • Le Grange au Billy Bob's Country Western Saloon (Disney Village)
  • Cape Cod (Disney's Newport Bay Club) (Bekijk het menu online)
  • Chuck Wagon Cafe (Disney's Hotel Cheyenne - vanaf 20 juli 2020)

Voor een volwassene betaal je € 35.99 per persoon en voor een kind € 18,99. In Disney's Newport Bay Club betaal je € 37,99 per volwassene en € 25,99 per kind. In Disney's Hotel Cheyenne betaal je € 31,99 per volwassene en € 17,99 per kind. Als je Standaard, Plus of Premium maaltijdvouchers hebt aangekocht, dan zijn deze restaurants inbegrepen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.