Reclame

Buzz Lightyear Laser Blast sluit voor 7 maanden

Een grootschalige opknapbeurt voor de attractie.
1 minuut om te lezen
Een populaire attractie in Disneyland Paris sluit binnenkort zijn deuren voor een grootschalige renovatie. Buzz Lightyear Laser Blast is een shooter-attractie waarbij je met een pistool op schijfjes moet schieten om punten te verzamelen.

De attractie in Discoveryland zal van 6 januari tot en met 31 juli 2020 gesloten zijn. Buzz Lightyear Laser Blast is één van de weinige grote attracties die nog geen opknapbeurt heeft gehad. Vanaf 2016 worden systematisch alle grote attracties opgeknapt. Zo sloten in het verleden als Big Thunder Mountain, Phantom Manor, Pirates of the Caribbean en Star Wars Hyperspace Mountain voor een lange tijd. Momenteel is de Disneyland Railroad en Autopia nog gesloten voor onderhoud.

Wat er exact gaat veranderen, is nog niet bekend. De attractie is gebaseerd op het levend actiefiguurtje Buzz Lightyear uit Disney Pixar-film Toy Story. Mogelijks wordt het decors van de attractie geüpdate met referenties uit de nieuwste Toy Story 4, die afgelopen maanden in de filmzalen te zien was.

In de zomer waren al enkele personages uit de film te zien in Disneyland Paris, waaronder Bo Peep in haar nieuwe outfit en look.

Misschien ook interessant?

Overzicht cocktails, snacks en andere lekkernijen tijdens kerstseizoen

19 november 2023 16:32

Stemactrice 'Asha' uit Wish geeft performance in Disneyland Paris

18 november 2023 13:59

Nieuwe, limited-edition, sleutel van La Belle au Bois Dormant

16 november 2023 12:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.