Reclame

Cars Quatre Roues Rallye opent opnieuw na grootschalige opknapbeurt

De voorlopige enige Cars-attractie is terug open.
1 minuut om te lezen
Na een renovatie van ruim 9 maanden, kan je weer genieten van de voorlopig enigste Cars-attractie in het Walt Disney Studios Park. Tijdens deze periode werd er niet veel veranderd aan de wagentjes, maar wel aan het decor en de wachtrij.

De attractie is vooral geschikt voor kinderen en bevindt zich in het het gebied Toon Studio, tegenover de achtbaan Crush's Coaster. De wagentjes bewegen in een grote acht. De snelheid is te vergelijken met de theekopjes (Mad Hatter's Tea Cups) in het Disneyland Park. Het gebied rond de attractie is opgebouwd als het stadje Radiator Springs, bekend van de Cars-animatiefilms.

In de afgelopen maanden heeft het decor, de gevels en alle elementen van de attractie een nieuw likje verf gekregen. Verder is de verlichting hersteld en aangepast naar nieuwe neon-verlichting. Er is ook nieuwe LED-verlichting toegevoegd aan de wachtrij.

Gasten met een Easy Access Card of Disability Priority Card hebben moeten niet langer via de uitgang naar binnen, maar hebben hun eigen wachtrij gekregen. Hierdoor is er geen oponthoud meer bij gasten die de attractie verlaten.

Verder zijn er nieuwe planten, struiken en bloemen gepland in het decor rond de attractie en werden er nieuwe elementen toegevoegd.

Foto's ED92.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 9

3 maart 2024 19:00

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 8

25 februari 2024 16:15

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 5

4 februari 2024 13:01
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.