Reclame

Cast Member Disneyland Parijs probeert zelfmoord te plegen in souvenirwinkel

Een collega Cast Member kon net op tijd ingrijpen..
1 minuut om te lezen
Een Cast Member van Disneyland Parijs heeft gisteren, dinsdag 29 mei 2018, proberen zelfmoord te plegen in een souvenirwinkel van het Walt Disney Studios Park. De vrouw was van plan zich op te hangen met een touw.

Het incident vond plaats in een souvenirwinkel in Studio 1, het overdekte winkel en restaurantgedeelte van het Walt Disney Studios Park. De Franse dagblad 'Le Parisien' meld dat de vrouw achter de schermen op een tafel klom en zich wou ophangen met een touw. Twee collega Cast Members konden net op tijd op haar inpraten.

Door het incident werd Studio 1 tijdlang afgesloten en moesten de Gasten van het park via een zij-ingang het park binnen gaan en verlaten. Het getroffen personeelslid krijgt nu professionele begeleiding.

Disneyland Parijs heeft vaker te kampen met Cast Members die zelfmoordgedachten hebben. Afgelopen zaterdag probeerde een Cast Member nog van een rots te springen. Ook toen kon een collega hem net op tijd stoppen.

Heb je zelf last van zelfmoordgedachten? Je kan altijd terecht op het gratis nummer 1813 of op https://www.zelfmoord1813.be/

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.