Reclame

Cast Members maken zich klaar voor de opening in nieuwe, magische video

La magie n'existe pas sans vous
1 minuut om te lezen
Het wachten is bijna voorbij. Op 17 juni 2021 opent Disneyland Paris eindelijk terug haar poorten. De magie bestaat niet zonder gasten, maar ook niet zonder de vele Cast Members. Zij maken zich klaar voor D-day!

In een nieuwe video, die op het officiële YouTube-kanaal van Disneyland Paris te zien is, zijn de Cast Members te zien die hun outfit aantrekken om terug aan de slag te gaan. De vele sterren in de video vertegenwoordigen de nametags van alle Cast Members. Wanneer ze klaar zijn, gaan ze door een gethematiseerde deur. Deze staat, samen met de outfit, voor het themaland, het hotel, of de attractie waarbij de Cast Member hoort.

Zo wordt het Disneyland Park vertegenwoordigd door twee Cast Members uit Fantasyland en Discoveryland (Hyperspace Mountain). Uit het Walt Disney Studios Park komt een Cast Members van The Twilight Zone Tower of Terror aan bod. Verder zie je nog een Cast Member, in een nieuwe outfit, van het vernieuwde Hotel New York - The Art of Marvel dat op 21 juni 2021 zal openen. Disney Village wordt dan weer vertegenwoordigd door een Cast Member van Anette's Diner.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.