Reclame

Cast Members worden deel van de geschiedenis dankzij #PartOfMyCastle

Ze worden vereeuwigd in het kasteel.
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris heeft de Cast Members de mogelijkheid gegeven om deel te worden van de geschiedenis, en van de parken. Met het project 'Part of my Castle' konden ze een boodschap schrijven die in het kasteel werd geplaatst.

Het kasteel van Doornroosje wordt momenteel gerenoveerd en staat, bijna volledig, in de steigers. De torens worden op een externe locatie vernieuwd. Met het project #PartOfMyCastle wilt Disneyland Paris Cast Members de mogelijkheid geven om zichzelf te vereeuwigen met het kasteel.

Cast Members kregen de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap te schrijven. Deze boodschappen werden verzameld in een houten doos en in één van de vernieuwde torens geplaatst. "We wilden onze Cast Members deel maken van de geschiedenis van Disneyland Paris", laat huidig CEO Natasha Rafalski weten.

De houten doos was bijna te klein voor alle boodschappen. Enkele boodschappen waren: "Mijn thuis weg van thuis sinds 1992" en "Jij bent een baken van dromen, hoop en vreugde". Ook Natasha Rafalski schreef een boodschap. "Dank je wel aan alle Cast Members voor jullie inzet.".

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.