Reclame
terug

Catherine Powell verlaat Disneyland Parijs als CEO

Promotie voor de CEO van Disneyland Parijs

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Catharine Powell heeft vandaag aangekondigd dat zij Disneyland Parijs zal verlaten. Door de herstructurering van de overname van The Walt Disney Company zal Catherine aan het hoofd komen te staan van de Disney Parks & Resorts Western Region.

    Voor deze nieuwe functie zal Catharine verhuizen naar Los Angeles en komt zij net onder Bob Chapek te staan. Vanuit Amerika zal zij instaan voor de parken Disneyland Anaheim, Walt Disney World en natuurlijk ook Disneyland Parijs.

    Catherine Powell begon haar carrière als CEO van Disneyland Parijs in 2016 toen ze overnam van Tom Wolber. Daarvoor werkte ze als Director bij de Walt Disney Company Australia en New Zealand. Ze blijft nog in haar functie tot er een vervanger is gevonden.

    We wensen Catherine heel veel succes in haar nieuwe uitdaging en bedanken haar voor de mooie resultaten in die zij behaalde in Disneyland Parijs.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

    15 juli 2024 00:11

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

    7 juli 2024 16:05

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

    16 juni 2024 21:52
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.