Reclame

Compensatie en nieuwe regels voor houders van een jaarpaspoort

Wat kies jij?
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris heeft gehoor gegeven aan de klachten die houders van een jaarpaspoort hadden. Sinds het nieuws van de heropening van de Disney Parken, was een stormloop op reservatie waardoor de komende maanden snel vol zaten.

Al snel werd er beslist om op 15 en 16 juni 2021 speciale soft-openings te organiseren voor houders van een jaarpaspoort. Maar hier heeft Disneyland Paris het niet bij gelaten. Vanaf 4 juni mag je nog maximum 3 reservaties hebben. Een vierde wordt automatisch geweigerd. 

"We zijn er ons van bewust dat de nieuwe voorwaarden anders zijn dan je bent gewend van ons", laat Disneyland Paris weten in een verklaring. "Om je te bedanken voor je begrip, verlengen we automatisch je jaarpaspoort". Iedereen krijgt nog eens 60 dagen extra, bovenop het aantal dagen dat je al kreeg door de sluiting van de parken.

Wil je liever je jaarpaspoort opzeggen? Dat kan tot 10 juni 2021 via https://bit.ly/3uP2CTI. Je krijgt je resterende dagen dan gewoon terugbetaald. Doe je dit niet? Dan wordt je jaarpaspoort automatisch verlengd.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.