Reclame

Compensatie en nieuwe regels voor houders van een jaarpaspoort

Wat kies jij?
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris heeft gehoor gegeven aan de klachten die houders van een jaarpaspoort hadden. Sinds het nieuws van de heropening van de Disney Parken, was een stormloop op reservatie waardoor de komende maanden snel vol zaten.

Al snel werd er beslist om op 15 en 16 juni 2021 speciale soft-openings te organiseren voor houders van een jaarpaspoort. Maar hier heeft Disneyland Paris het niet bij gelaten. Vanaf 4 juni mag je nog maximum 3 reservaties hebben. Een vierde wordt automatisch geweigerd. 

"We zijn er ons van bewust dat de nieuwe voorwaarden anders zijn dan je bent gewend van ons", laat Disneyland Paris weten in een verklaring. "Om je te bedanken voor je begrip, verlengen we automatisch je jaarpaspoort". Iedereen krijgt nog eens 60 dagen extra, bovenop het aantal dagen dat je al kreeg door de sluiting van de parken.

Wil je liever je jaarpaspoort opzeggen? Dat kan tot 10 juni 2021 via https://bit.ly/3uP2CTI. Je krijgt je resterende dagen dan gewoon terugbetaald. Doe je dit niet? Dan wordt je jaarpaspoort automatisch verlengd.

Misschien ook interessant?

Stemactrice 'Asha' uit Wish geeft performance in Disneyland Paris

18 november 2023 13:59

Speciaal cadeau te krijgen in Disney Hotels tijdens kerstperiode

16 november 2023 22:42

Nieuwe, limited-edition, sleutel van La Belle au Bois Dormant

16 november 2023 12:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.