Reclame

Concept-art nieuwe promenade en restaurant online verschenen

Geniet van een maaltijd aan het meer
2 minuten om te lezen
Disneyland Paris is begonnen aan de bouw van het nieuwe Frozen themaland in het Walt Disney Studios Park. Dit themaland zal liggen aan een groot meer. Op nieuwe concept-art is een deel van de promenade te zien en het uiterlijk van een nieuwe zelfbedieningsrestaurant.

Wanneer het nieuwe Frozen themaland opent en je als gast het hart van het Walt Disney Studios Park nadert, dan verwelkomt Elsa's IJskasteel je van ver. Dit magnifieke bouwwerk zal bovenop, een met sneeuw bedekte berg van 30 meter hoog staan. Natuurlijk kan je niet langs het grote meer van maar liefst 3 hectare kijken.

Om toegang te krijgen tot dit nieuwe gebied, loop je langs een promenade die wordt omringd door weelderige landschappen, een combinatie van thematuinen en groene wandelpaden. Deze fantasiewereld zal dienen als overgang tussen de nieuwe themagebieden die het toekomstige meer zullen omringen.

Rond het meer kan je een nieuw restaurant met bediening aan tafel vinden. Het restaurant telt 250 zitplaatsen aan de oever van het meer met een terras. Het wordt gebouwd in een Art Nouveau stijl. Dankzij zijn ligging biedt het restaurant een adembenemend panoramisch uitzicht over het meer. Als afsluiter zijn er in het restaurant speciale ontmoetingen met Disney-personages te vinden.

Het koninkrijk Arendelle opent zijn poorten voor het publiek "voor de eerste keer in een eeuwigheid", en bij deze gelegenheid wachten vele ervaringen, waaronder een nieuwe attractie die je meeneemt op een reis naast iconische personages uit de wereld van Frozen. Het dorp, met zijn op films geïnspireerde bouwstijl, zal de thuisbasis zijn van een winkel en een restaurant met gerechten met een Scandinavisch tintje. Daarnaast kan je je favoriete Disney Figuren uit Frozen ontmoeten tijdens een koninklijke meet en greet.

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.