Reclame

Concept art toont interieur nieuwe Spider-Man attractie

Kijk jij er al naar uit?
1 minuut om te lezen
Een gelekt concept art toont het interieur van de nieuwe Marvel-attractie, gebaseerd op Spider-Man die in het Amerikaanse Disneyland Resort wordt gebouwd. Een exacte kopie komt naar het Walt Disney Studios Park in Disneyland Parijs.

Het was de Amerikaanse fansite WDWNT die de concept art online plaatste. Eerder werden de bouwplannen voor de binnenkant van de attractie ook al online geplaatst. De concept art toont de instapruimte van de attractie. De wagentjes voor de bezoekers zijn rood en blauw van kleur en dragen het logo van Worldwide Engineering Brigade (WEB).

Ze lijken volledig afgesloten te zijn met een glazen wand vooraan. Deze kan gebruikt worden om projecties op te doen, maar dit is nog niet bekend.

De geruchten gaan de rond dat je als bezoeker in de huid kruipt van Spider-Man en een web kan afschieten. "Dankzij een mix van nooit eerder vertoonde techniek en fysieke special effects kunnen gasten van alle leeftijden zelf ervaren hoe het is om de krachten van een superheld te hebben.", vertelde Scot Drake, creatief directeur van Marvel.

De attractie vervangt Amargeddon: Les Éffects Spéciaux dat eerder dit jaar sloot en ondertussen werd afgebroken.

Misschien ook interessant?

Asha uit Disney Film 'Wish' binnenkort te ontmoeten in Disneyland Paris

19 november 2023 22:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 46

19 november 2023 18:25

Overzicht cocktails, snacks en andere lekkernijen tijdens kerstseizoen

19 november 2023 16:32
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.