Reclame

Dans mee met Mickey presents 'Happy Anniversary'

Een blik achter de schermen.
1 minuut om te lezen
In de tiende aflevering van 'My Sparkling 25' neemt Clémence ons mee achter de schermen van de nieuwe show Mickey presents 'Happy Anniversary'. Leer de danser kennen die je op het podium ziet en zelfs enkele leuke moves!

De nieuwste show Mickey presents 'Happy Anniversary' kan je zien op de Royal Castle Stage. Dit is het podium net voor het kasteel van Doornroosje. Tijdens de show viert Mickey en zijn Disney-vrienden Goofy, Max, Chip & Dale, Max, en nog vele andere de 25e verjaardag van Disneyland Parijs door een ode te brengen aan elk land.

Sebastian, die al 10 jaar 'kapitein' is van de dansers, leert aan de nieuwe dansers de choreografie. Deze wordt geschreven om de muziek en het verhaal op een leuke manier te kunnen ondersteunen. "De belangrijkste capaciteiten van een danser zijn de lach en de energie", vertelt Sebastian.

Het aanleren van een nieuwe choreografie duurt ongeveer 3 weken en gebeurd in een studio. Na een beetje oefenen en met de hulp van Sebastian, lukt het zelfs voor Clémence om enkele passen mee te dansen. "Als je een danser voor Disneyland Parijs wilt worden, dan moet je je 400% inzetten en elke dag oefenen, maar het is ook veel plezier maken", vertellen de dansers.

Bekijk de volledige show hier:

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.